torstai 17. joulukuuta 2015

TVT:n Kivat kattaukset -kilpailu

Teimme asiakastyönä TVT Asunnoille yhteensä kolme eri kattausta kolmeen eri asuntoon asuntonäyttöjä varten. Osallistuimme samalla TVT:n Kivat kattaukset kilpailuun, jonka voittaja selviää ihan muutaman päivän kuluttua!

Luokkamme jaettiin kolmeen tiimiin ja jokainen tiimi sai yhden kattauksen tehtäväkseen. Jokaisessa asunnossa oli käytetty jotain tehosteväriä: yhdessä vihreä, yhdessä turkoosinsininen ja yhdessä oranssi. Meidän tiimimme sai oranssin. 

Ideamme ei ollut ihan perus "kattaus". Rakensimme movie night -teemaisen pöydän, josta löytyisi pientä naposteltavaa ystäväporukan leffailtaan. Pöydän jalkojen voimakas oranssi sävy oli niin hallitseva, että päätimme jatkaa sitä pienissä määrin kattauksessa ja tasapainoitimme oranssia puhtaalla valkoisella, sekä mustalla. Tummat taljat ja suuri määrä kynttilöitä loivat syksyisempää tunnelmaa.

-     Taljat, juomalasit, lasipullot ja osa viinilaseista: IKEA
-     Kaitaliinat: Pentik
-     Uashmaman paperipussit, Rivièra Maisonin tarjoilulautanen, kulhot ja osa viinilaseista, servetit: Loviisan Aitta (lainatuotteita, eivät kuuluneet budjettiin)


Klikkaamalla tästä pääset kampanjan nettisivuille ja tästä näkyy video, joka kuvattiin kattausta rakentaessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti