keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Pieniä esillepanoja, Loviisan Aitta

Loviisan Aitassa todella monet kalusteet, joilla myytävät tuotteet ovat esillä, ovat myös myytävänä. Kun kalusteita myydään, tai niiden paikkoja siirrellään, pitää niissä olevat tuotteet aina myös järjestellä uudelleen. Tätä hommaa oli oikeastaan päivittäin, ja tässä kuvia tekemistäni jutuista.

Lexingtonin osastolle siirtyi uusi kaappi, joten sinne piti järjestellä tuotteet uusiksi. Valitsin sinne siniset ja beiget astiat ja tuotteet, koska toiseen hyllyyn olin jo aiemmin järjestellyt punaiset.Tämä hylly Lexingtonin osastolla oli jo aikaisemmin, mutta se kaipasi vähän päivitystä.

Gantin osasto siirtyi yläkerrasta alas ja minä valitsin uudet tyynynpäälliset ja katoin pöytää vähän keväisempään ja raikkaampaan tunnelmaan. Gantin osastoa suurennettiin vielä harjoitteluni aikana, ja se projekti oli ammattiosaamisen näyttötyöni. Teen siitä oman postauksen.
Yläkerran keskikalusteeseen haluttiin pääsiäisen jälkeen raikasta parvekefiilistä kesää odotellessa. Tähän esillepanoon osallistui moni työntekijä vähän sen mukaan kenelle tuli ideoita ja kenellä oli aikaa tehdä. Mukaan lisättiin vähän piknik fiilistä ja paljon viherkasveja raikastamaan tunnelmaa.Keskikalusteen esillepanon hankaluus tulee siitä, että sen pitää toimia oikeastaan jokasuuntaan. Myös valaistus keskikalusteen kohdalla on hieman haasteellinen, kun spottivaloista tulee valokiila joka ei riitä jokapuolelle.

Myytävät pöydät ja kalusteet suojataan lähes aina sellofaanilla, jos niiden päälle on tarkoitus laittaa tuotteita vielä esille. Myytävistä kalusteista kannattaa aina jättää osa näkyviin, jotta asiakkaat ymmärtävät sen olevan myytävänä, sekä näkevät kalusteen helposti. Pienet jutut ja selkeät esillepanot kalusteiden päällä kuitenkin saavat kalusteen näyttämään paremmalta.
Sisäänkäynnin viereen pyritään aina laittamaan uutuuksia ja vaihtamaan esillepanoa usein. Peilit ovat kivasti esillä seinällä, ja uudet söpöt nojatuolit löysivät paikkansa niiden alta. Mattamustat metalliset kattovalaisimet ovat yksiä suosikkituotteistani!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti