torstai 16. heinäkuuta 2015

Mitä opin, Loviisan Aitta

Jakso Loviisan Aitassa oli todella opettavainen ja kiva. Opin todella paljon lisää sommittelusta, esillepanojen rakentamisesta, esillepanoissa eri korkeuksien, värien ym merkityksistä, hyllyesillepanoista, erilaisista ripustamistekniikoista, myymälätilan toimivuudesta, brändeistä ja yhtenäisyyden merkityksestä, valaistuksesta, vaatteiden viikkauksesta.... Voisin luetella oppimiani asioita loputtomiin. Opin myös jälleen lisäää asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä, paketoinnista, tavaroiden vastaanottamisesta jne.

Työporukka Loviisan Aitassa oli aivan mahtava ja kaikilta opin jotain. Todella opettavainen kokemus oli myös päästä seuraamaan Hollantilaisen Rivièra Maisonin styling teamin toimintaa ja kuulla heidän vinkkejään esillepanoihin.

Loviisan Aitta avasi tänä kesänä myös nettikaupan, jonka sivuille pääsee tästä. Jakso poiki minulle myös unelma kesätyöpaikan Loviisan Aitassa, sekä elokuussa alkavan uuden työssäoppimisjakson siellä! Innolla odotan viimeistä ammattikouluvuotta! Nyt kuitenkin nautin vielä hetken kesästä :)


kuva: www.loviisanaitta.fi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti