tiistai 9. kesäkuuta 2015

Työssäoppiminen: Loviisan Aitta

Joulun jälkeen aloitin lukiojakson, joka päättyi helmikuun puolessavälissä vanhojentansseihin. Oli todella ikimuistoinen päivä ja tuli kyllä hymyiltyä posket kipeiksi :)
Viikon hiihtoloman jälkeen aloitin työssäoppimisjakson Sisustus- ja lahjatavaraliike Loviisan Aitassa, Ruskolla. Olen kotoisin viereiseltä paikkakunnalta, ja paikka on minulle asiakkaan näkökulmasta tuttu lapsuudestani saakka. Oli aivan mahtavaa päästä sinne työssäoppimaan!

Loviisan Aitta on satavuotiaaseen navettaan rakennettu liike ajomatkan päässä Turusta. Loviisan Aitassa myydään sisustustavaraa, valaisimia, keramiikkaa, tekstiilejä, huonekaluja, vaatteita, asusteita, kankaita, lahjatavaraa... mitä ikinä kotiisi tarvitsetkaan! Merkkejä löytyy mm. Gant, Lexington, Linum sekä ihana Rivièra Maison, jonka tuotteet löytyvät navetan viereisestä liiketilaksi remontoidusta kuivurista. Loviisan Aitta on myös kansainvälisen Gia kilpailun voittaja 2011. Loviisan Aitan kotisivuille pääset tästä.

Heti ensimmäisenä työpäivänä pääsin tekemään oikeita visualistin juttuja. Tutustuin Lexingtonin tuotteisiin, brändiin ja tyyliin ja tein uuden kattauksen Lexingtonin osastolla sijaitsevalle suurelle ruokapöydälle. "Ennen" kuvia tuli koko jakson aikana otettua vähän liian vähän, kun kaikki ehti aina tapahtua niin vauhdilla. Tässä kuitenkin "jälkeen" kuvat kattauksesta, sekä siistimästäni pyyhehyllystä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti