tiistai 9. kesäkuuta 2015

Linum tekstiilit, Loviisan Aitta

Loviisan Aitasta löytyy oma osasto laadukkaille Linumin tekstiileille. Linumin nettisivut kuvailevat tuotteita näin: "Ympäristön lisäksi suunnittelu, toiminta ja laatu ovat aina olleet keskeisiä tukipylväitä toiminassa." "Linumin tuotteita voit yhdistellä ja sovitella keskenään. Sinun on helppo tehdä yhdistelmiä jotka sopivat kotisi tunnelmaan. Linumin laaja ja laadukas valikoima tarjoaa mahdollisuuden sisustaa monipuolisesti sekä ajattoman trendikkäästi tuotteilla jotka kestävät arjen haasteet." 


Valikoimasta löytyy mm. tyynynpäällisiä, pöytäliinoja, pyyhkeitä ja peittoja. Osastossa on omat haasteensa, koska kaikki tuotteet ovat oikeastaan pehmeitä materiaaleja, ja tyynynpäälliset myyvät paremmin jos niistä on mallit esillä täytettyinä tyynyinä -tyynyjä on siis valtava määrä. 

Sain tehtäväkseni muokata Linumin osastosta keväisemmän, ennen kuin osasto siirrettäisiin kokonaan uuteen paikkaan. Toin näkyvämmälle paikalle pirteitä ja keväisiä värejä ja yritin viikata pinoista siistimpiä ja katsoa, että jokaista tyynyä löytyisi täytettynä. Minulla ei ollut kovin paljoa aikaa, eikä tähän kannattanut panostaa montaa tuntia koska osasto siirrettäisiin pian toiseen paikkaan, mutta lopputulos on silti mielestäni juuri keväisempi ja raikkaampi kuin vanha. Ja tältä näytti sen jälkeen, kun osasto oli siirretty uuteen paikkaan ja olin järjestellyt tuotteet sinne vielä uudestaan:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti