keskiviikko 20. elokuuta 2014

Visual Inspiration 2014/Markkinointitiimi

Opiskelu lähtenyt flunssasta huolimatta hyvin käyntiin ja tekemistä on ainakin riittävästi! Tiukalla aikataululla järjestämme Visual Inspiration 2014 -nimistä tapahtumaa oman luokan voimin ja paljon on jo saatu aikaiseksi :)
     
Minä kuulun markkinointitiimiin Eerikan, Sinin, Neean ja Hetan kanssa ja meidän tehtävänämme on "mainosmateriaalin" hankkiminen, kuten t-paidat, postikortit, pinssit, julisteet jne, sekä olla yhteydessä esimerkiksi lehtiin ja MARKKINOIDA tapahtumaa mahdollisimman paljon eteenpäin!
    
Muita tiimejä on graafinen tiimi, tuotantotiimi ja ohjelmatiimi. Lisäksi meillä on oma projektipäällikkö ja hän muutaman henkilön kanssa huolehtii sosiaalisen median eri kanavien päivittämisestä, aikatauluista, budjetista jne.

Tässä keväällä valittu visuaalinen ilme tapahtumalle!Tänään koulussa aloitettiin Eerikan kanssa tekemään PowerPoint esitystä, joka toimii tavallaan myös yhtenä markkinoinnin välineenä, kun lähdemme kiertämään muutamilla yläasteilla esittelemässä visualistien alaa ja Visual Inspirationia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti