tiistai 31. joulukuuta 2013

Työssäoppiminen // part 5

Tämä on "korvaava postaus" tuoteryhmät/tuotealueet/tuotteet, koska mielestäni jo yrityksen esittelyssä käy hyvin selville mitä Presentossa myydään ja tavaraa on niin älyttömän paljon.

Tässä esittelen siis miten olen tehnyt mm tämän joulukortin Presentossa myytävillä tavaroilla :)1. Leimasin Tatty Teddy leimasimella mustaa Versafine leimaväriä käyttäen valkoiselle paperille tämän nallen. Leimatessa kannattaa käyttää paperin alla jotain hieman pehmeää niin saa paremman jäljen. Minä käytin lehteä.2. Väritin puuvärillä hieman nalleen harmaata.
 


3. Sitten väritin siveltimellä Distress ink - fired brick punaisella leimasinvärillä hieman punaista nallen huiviin ja lakkiin. Lumiukon oranssin porkkananenän väritin myös puuvärillä.4. Leikkasin paperin Fiskarsin paperileikkurilla sopivan kokoiseksi ja rikoin reunat paperin ressaajalla. Laitoin rikottuihin reunoihin hieman harmaata leimasinväriä.5. Leikkasin tästä Maja Designin skräppipaperista neliön muotoisen palasen, sekä hieman isomman saman mallisen palasen punaisesta paperista. Rikoin skräppipaperin reunat myös ressaajalla ja lisäsin siihen hieman harmaata leimasinväriä.6. Leikkasin punaisesta paperista suikaleen ja siihen Fiskarsin reunaleikkurilla jouluista kuviota.7. Kasasin tarvikkeet korttipohjan päälle ja lisäsin yksityiskohtia ja koristeita. Kun olin tyytyväinen tulokseen, ryhdyin kiinnittämään osia.8. Paperit ja pitkän nauhan kiinnitin kaksipuoleisella teipillä. Napin ja "solmun" lämpöliimalla. Kukat Aleene's tacky gluella (erittäin hyvä perusliima askarteluun). Timanteissa oli valmiiksi tarrat takana.
9. Kun osat olivat kiinnitettyinä paikallaan lisäsin vielä hieman kimalleliimaa nallen hattuun ja nenään, sekä kukkaseen.
Näin syntyi tämä joulukortti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti