sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Työssäoppiminen // part 2 // jouluinen näyteikkuna

Rakensin Presentoon ohjeiden mukaan näyteikkunan. Suunnitteluun en siis varsinaisesti osallistunut, mutta sain rakentaa sen lähes itsenäisesti, toki kokoajan varmistellen muilta "onko hyvä?" :)

Tässä "iso ikkuna", josta tehtiin Punainen ikkuna

Ja tässä "pikku ikkuna" josta tehtiin Sininen ikkuna.


Muutamia yksityiskohtia:
Näitä tähtiä ripustettiin näyteikkunan lisäksi kassan yläpuolelle. Askartelin tähtiä kaksi päivää, mutta kaikki vaikuttivat lopputulokseen tyytyväisiltä :) Myöhemmin tein kyseisiin tähtiin myös ohjeet, koska asiakkaat kyselivät niitä. 

Takana esillä jouluisia skräppipapereita, ihana pieni potkukelkka somisteena, sen päällä esillä paketointipapereita ja mm. elintarvikekelpoisia paperipusseja.

Valkoiseen joulukuuseen asetettiin pienet jouluvalot ja ripustettiin kaikkea mahdollista myynnissä olevaa ikkunan sävyihin sopivaa tavaraa suloisella punavalkoisella nyörillä. 

Näyteikkunaan laitettiin esille myös myynnissä olevaa jääkukkasprayta, joka tekee lasille upean jääkukkamaisen pinnan ja lähtee halutessa pesemällä pois.


Tässä yksi hylly pikkuikkunan tikapuilta. Ikkunan päävärinä oli sininen, mutta sinne lisättiin pieniä yksityiskohtia vaaleanpunaista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti